Un tânăr a fost găsit zăcând mai mult mort decât viu, într-o baltă de sânge, în apartamentul său din Scoția. Tânărul a fost găsit fără organele genitale, care i-au fost smulse și mâncate de buldogul său, a anunțat thesun.co.uk.

Tânărul în vârstă de 22 de ani, a cărui identitate n-a fost dezvăluită, a fost găsit în comă, într-o baltă de sânge. Ce l-a determinat pe animal să-și „castreze” stăpânul. Din nu se știe ce motiv, tânărul și-a dat cu unt de arahide în zonele intime.

Câinele, simțind miros de mâncare, a sărit și i-a smuls omului bărbăția. Bărbatul a fost transportat de urgență la un spital din Edinburgh, unde medicii au intervenit contracronometru pentru a-i salva viața. Au reușit, dar n-au izbutit să-i reconstruiască zona afectată de teribila mușcătură a câinelui.

A fost văzut plimbând câinele cu puțin timp înainte de incident

Omul a supraviețuit și le-a transmis anchetatorilor că nu e nimeni vinovat de ce i s-a întâmplat. El a fost văzut de vecini plimbând câinele care l-a nenorocit, cu puțin timp înainte de devastatorul atac.

Nimeni nu știe de ce a ales să-și dea cu unt de arahide în zona intimă, stârnind astfel pofta câinelui de a mânca ceva.

FOTO | Eva Herzigova, superbă în lenjerie intimă. A pozat la 45 de ani pentru un brand cunoscut

FOTO/ Imagini dintr-o facultate din România pe un site de filme pentru adulți! Cine este Sweet Bunny, protagonista filmelor deocheate

Post-ul Un tânăr s-a nenorocit pe viață din pricina unui aliment banal. Ce a pățit acesta poate îngrozi orice bărbat apare prima dată în Libertatea.ro.

(citeste mai departe aici)
Sursa articol: aici

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns