Kris Jenner a avut parte de sperietura vieții în seara de Halloween, în culisele emisiunii lui Ellen DeGeneres. Mama lui Kim Kardashian a fost nevoită să-și schimbe pantalonii după farsa pe care i-au făcut-o realizatorii emisiunii.

Ellen a pus o persoană îmbrăcată într-un zombie să se ascundă într-o cutie în încăperea prin care intrau membri staff-ului și invitații și să-i sperie pe aceștia când treceau pe lângă ei.

Printre alții și Kris Jenner, invitata principală din acea seară, a căzut victimă și s-a speriat atât de rău încât nu doar a căzut , dar după propriile cuvinte ”cred că mi-am udat pantalonii”.

”Asta a fost căzătura sezonului”, a glumit Ellen după ce a difuzat imaginile cu sperietura lui Kris.

Mama fetelor din clanul Kardashian a distribuit pe Twitter imaginile alături de haștagul # #scaredthesh*#%!#toutofme (n.r. am făcut pe mine de frică).

Jenner nu a fost singura celebritate care a căzut victimă farsei lui Ellen. Și Ciara a avut parte de o sperietură zdravănă.

Citește și: Cazul misterios al celor două surori găsite moarte pe malul unui râu. Trupurile lor erau legate împreună cu o bandă!

Post-ul VIDEO| Ce a pățit Kris Jenner în noaptea de Halloween: “Cred că mi-am udat pantalonii” apare prima dată în Libertatea.ro.

(citeste mai departe aici)
Sursa articol: aici

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns