loading...
Stiri

VIDEO | Soții Pogba s-au făcut de râs la jonglatul cu sulul de hârtie igienică. Ce s-a întâmplat

Paul Pogba și soția sa, Zulay, s-au filmat în timp ce jonglau cu sulul de hârtie igienică, însă momentul nu a ieșit așa cum își doreau.Pogba i-a pasat sulul lui Zulay, însă ea nu a jonglat cum trebuie și l-a lovit în cap pe copilul lor. După acest incident, Zulay s-a dus repede să verifice starea bebelușului, care, din fericire, a fost bună. Clipul a devenit ulterior viral pe rețelele de socializare.

cX.callQueue.push([“invoke”, function() {}]);

Horoscop 24 martie 2020. Decizii importante și o rază de speranță Not sure this went as they planned… 🤣🤣🤣 [zulaypogba 📷]#mufc pic.twitter.com/niATPzNC4J — StretfordPaddock (@StretfordPaddck) March 25, 2020Paul Pogba, dorit de Juventus din vară

Potrivit Calciomercato, Paul Pogba este aproape să revină în Italia, la Juventus, din vară. Pogba a jucat foarte puține meciuri la Manchester United în acest sezon și nu mai intră în ”calculele” antrenorului Ole Gunnar Solsjkaer.Astfel, Juventus este principala favorită să îl transfere pe mijlocașul francez din vară. Paul a evoluat la Juve între 2012 și 2016, timp în care a marcat 28 de goluri în 124 de meciuri jucate.

Sursa: Observator

Articolul VIDEO | Soții Pogba s-au făcut de râs la jonglatul cu sulul de hârtie igienică. Ce s-a întâmplat apare prima dată în US24 NEWS.

Lasă un răspuns