Incident șocant într-un tribunal din Statele Unite ale Americii. Un tată a încercat să îl ia la bătaie pe iubitul fostei sale soții, după ce acesta i-a omorât fetița în vârstă de 5 ani.

Peter Anderson nu a putut să se controleze și a sărit la bătaie când l-a văzut pe criminalul fetiței sale, pe numele lui Ryan Burge, pășind în fața instanței. El a fost oprit la timp de gărzile de securitate aflate în incintă. Totul s-a petrecut în Vancouver, Washington, luni, potrivit Metro.

Burge, care avea o relație de trei luni cu mama fetiței – Natasha Luchau -, trebuia să aibă grijă de ea cât cea care îi dăduse viață era plecată. Micuța a fost găsită mai târziu în stare de inconștiență și acoperită de sânge. A fost dusă la spital de urgență, însă doctorii nu au mai putut face nimic, constatându-i decesul.

Burge a susținut că ea s-a rănit singură, însă un neurochirurg a susținu că rănile au fost provocate de o altă persoană. Nu se știe încă de ce Burge a omorât-o pe fetiță și cum a făcut-o.

În seara zilei incidentului, tatăl fetiței a postat pe Facebook un mesaj în care spune că trebuie să vadă trupul fetiței sale moarte și că își dorea să-l doboare pe criminalul care i-a omorât fiica.

”Mergem să vedem trupul fetiței în seara asta. Legiștii spun că nu pot să spună care a fost cauza morții pentru că trebuie să-i desfacă cutia craniană pentru a cerceta mai în amănunt. Mi-aș fi dorit să fi fost mai rapid azi. Durerea și furia mea erau îngrozitoare. Nu știu ce să mai fac. (…) Nu regret nimic”, a spus Peter pe Facebook.

În timpul atacului, mama fetiței poate fi văzută și auzită cum țipă. Ea a fost scoasă afară din sala de judecată.

CITEȘTE ȘI: VIDEO/Un caz social prezentat de Libertatea a avut ecou! Bătrânul care nu mai putea mânca, ajutat de un stomatolog. „În maximum o lună o să-i putem reda zâmbetul!”

FOTO: CAPTURĂ VIDEO

Post-ul VIDEO | Un tată a vrut să-l bată pe criminalul fetiței sale chiar în timpul procesului. ”Nu regret nimic” apare prima dată în Libertatea.ro.

(citeste mai departe aici)
Sursa articol: aici

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns